Calm Sea_edited.jpg

GOOD TO KNOW

Ik coach in het Nederlands én Engels.


In mijn Integratieve Coaching zijn de werkwijzen en methoden gericht op het zelfhelende vermogen en het versterken van jouw eigen kracht en groei waardoor je zelf weer meer grip krijgt op je eigen leven. 

INTAKE

Voorafgaand aan een traject maken we altijd eerst een afspraak voor een intake sessie. Deze intake is bedoeld om kennis te maken en de hulpvraag helder te krijgen. Het belangrijkste van deze eerste ontmoeting is de 'klik' en vertrouwen in mij als professional en begeleider van jouw coach-proces. Uiteraard is deze intake vrijblijvend van verdere afspraken. 

Tarief € 65,- per uur (incl. btw)

Duur 45-60 min. per intake

//

VOLWASSENEN SESSIES

Na het eerste contact nodig ik je uit voor een eerste gesprek. Tijdens dit intakegesprek stemmen we samen af of het klikt en mijn vorm van coachen bij jou behoefte aansluit en past. We stellen vervolgens samen een passende hulpvraag vast én bespreken wanneer het traject voor jou geslaagd is.​​ Samen maken we afspraken over jouw behoefte aan frequentie van sessies en passen dit zo nodig aan gedurende het traject. 

Tarief € 85,- per uur (incl. btw)

Duur 60 min. per sessie 

//

KIND & GEZIN SESSIES

Ik coach in het Nederlands én Engels.

Je kind staat centraal. Tijdens de sessies met je kind ga ik spelenderwijs samen op avontuur naar in zijn/haar gevoels- en belevingswereld. Het doel van de Integratieve sessies zijn gericht op de zelfredzaamheid en het zelfhelend vermogen van het kind. Ik pas diverse methodes toe die proces gestuurd zijn. 

Na aanmelding van jou of je kind ontvang je een vragenlijst per mail. Deze ontvang ik graag terug uiterlijk 2 dagen voor het intakegesprek. Het intakegesprek voor kind- of gezinssessies zijn alleen met jullie als beide ouders.​

Tarief € 85,- per uur (incl. btw)

Duur 60 min. per sessie ​


//

HANDIG OM TE WETEN

​​

  • Yara // Coacht is geregistreerd en aangesloten bij NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. NFG is een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld. www.de-nfg.nl 

  • Yara // Coacht is geregistreerd in het register van Vektis met toegekende een AGB code - Algemeen Gegevens Beheer - waarmee ik o.a. een vergoeding voor Persoons Gebonden Budget (PGB) kan helpen realiseren. www.vektis.nl

​​

  • Yara // Coacht staat voor kwaliteit en professionaliteit en is daarom aangesloten bij NOBCO - De Nederlandse orde van Beroepscoaches. Ik draag het EIA-keurmerk uit als Europees gecertificeerde coach. www.nobco.nl

​​

  • Yara // Coacht is per mail of telefonisch bereikbaar voor een afspraak. Doorgaans reageer ik binnen 48 uur op je vraag of aanmelding.

​​

  • De mogelijkheden voor vergoeding van (kinder)coaching zijn helaas nog steeds beperkt en vallen niet onder primaire ziektekosten. Soms worden ze geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een pakket ‘alternatieve zorg’. Soms vergoeden verzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Bij een basisverzekering kan een ‘coulance’ worden ingediend. Vergoedingen vallen dan onder ‘kortdurende psychosociale hulp of alternatieve geneeswijze’.

​​​

  • Na afloop van een sessie kun je betalen via tikkie, iDeal of via internetbankieren overmaken. Je ontvangt de factuur via e-mail, tenzij je dit niet wilt. 

​​

  • Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per mail te worden afgezegd. Bij verhindering binnen 24 uur voor de afspraak wordt het volledige consult in rekening gebracht.​​​​​​

​​

  • Yara // Coacht - werkt met een behandelovereenkomst, deze ontvang je per e-mail en neem je ondertekend mee naar het intakegesprek. Zonder dit document kan het coach traject niet worden gestart.​​

​​

  • Om een kind te kunnen begeleiden is er schriftelijke toestemming van beide gezaghebbende ouders/verzorgers nodig d.m.v. getekend behandelovereenkomst. Dit geldt ook in geval van scheiding. 

  • ​Yara // Coacht is aangesloten bij intervisie en supervisie bijeenkomsten ter verbetering, verdieping en verbreding van haar beroepsbeoefening. 

​​