top of page

I Am // We Are

trainingen ontwikkeld voor jongeren binnen en met het Middelbare & MBO onderwijs

Mensen die een high five geven

Vanaf het voorjaar van 2023 ben ik, na inspirerende gesprekken en eerste opstart met een getalenteerde yoga docente, begonnen met I Am // We Are. Ik wilde een plek creëren waar vanuit ik trainingen kon geven aan jongvolwassenen binnen het onderwijs. Ik laat me inspireren en verbind me voor deze trainingen aan andere vakcollega's ontspanningstechnieken, psychosociale therapie, ontwikkelingspsychologie, meditatie en methodieken vanuit Systemisch werk en met expertise binnen en mentaal welzijn.

🧘🏽‍♀️+ 🧠 = 💓

Sinds dit najaar ook freelance als trainer & gastspreker voor o.a. Young Society op MBO's… and I totally LOVE it!

In deze gastlessen staan kernkwaliteiten, toekomstdromen, (co)regulatie, veerkracht en kwetsbaarheid van de studenten centraal. Samen met de ‘peer-trainers’ van Fix The Future breng ik een energy boost met een beetje hoop.

De inhoud van onze gastlessen geven handvatten om ontspanning, begrip, openheid en connectie met jezelf en anderen te activeren en stimuleren.

 

We luisteren, reiken inzichten én technieken aan die makkelijk zelf toe te passen zijn voor verschillende leeftijden en leerniveaus. En die ook blijven hangen en leuker zijn dan dat mobieltje… al is het maar voor even!

Young Scociety is een aanbieder van burgerschapsonderwijs voor het MBO. Zij zijn ervan overtuigd dat maatschappelijke bewustwording de persoonlijke en vakkundige ontwikkeling van jongeren stimuleert. Hierdoor wordt hun positie in de samenleving versterkt. Mijn
 expertise en stijl sluiten daar helemaal bij aan. 

bottom of page