Change_edited.jpg

EXPERIENCE

who to practice what you've learned

Opleidingen

HVA - Sociale Agogiek

Amsterdam

Sociaal Agoog (Veranderkunde)

Academie voor Psychotherapie

Amsterdam

Kinder Coach & Beroepscoach

Psychodrama for Children 

Sofia (Bulgarije)

Psychodrama Therapeut 

Ervaringen

Tijdens mijn opleiding aan de Academie ben ik in 2019 meteen begonnen met het opbouwen van mijn eigen praktijk. Vanaf sinds 2020 is mijn praktijk Yara // Coacht officieel gestart. Vanaf 2021 ben ik met mijn praktijk verbonden aan Gezond Haarlem & Kindercentrum Haarlem, een samenwerkingsverband van zorgprofessionals. 

Sinds 2020 volg ik een Internationale opleiding tot Psychodrama Therapeut in Sofia (Bulgarije). Deze opleiding past perfect bij mij als coach én in deze tijd. Ik gebruik de effectiviteit van het symbolisch & systemisch spel bij kinderen en gezinnen in groepstherapie en individuele sessies. Een krachtige én verrijkende spelmethode om cliënten verder te helpen in hun proces!

Vanaf 2022 ben ik als praktijkopleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie verbonden en geef ik les aan studenten van de KinderCoach Practitioner opleiding. 

Achtergrond

Ik ben als twintiger afgestudeerd als Sociaal Agoog. Het beïnvloeden van veranderingsprocessen bij mensen heb ik daar al leren kennen en ontwikkeld. Na mijn studie heb ik jarenlang met veel enthousiasme en gedrevenheid gewerkt als Marketeer & Campagneleider in de theatersector, Het Nationale Theater als laatste opdrachtgever. Jeugd & familietheater was mijn expertise. In deze veelzijdige sector en hectische functie kon ik naast mijn liefde voor theater ook mijn kwaliteiten als verbinder goed benutten. Tot het moment waarbij ik voelde dat ik het diepgaande contact met anderen miste. Ik ben vanuit dit verlangen mijn studie aan de Academie voor Psychotherapie gestart.

Meer informatie