top of page
IMG_8349.heic

EXPERIENCE

Practice what you've learned (and preach...)

OPLEIDINGEN

HVA - Sociale Agogiek

2008

Amsterdam

Sociaal Agoog (Veranderkunde)

Academie voor Psychotherapie

2018-2019

Amsterdam

Integratief Kinder Coach

Integratief Beroeps Coach

Psychosociale Basiskennis 

Psychodrama for Children (NL & ENG)

2019-2022

Sofia (Bulgarije)

Psychodrama Therapeut 

//

IN DE PRAKTIJK

Yara // Coacht 

2018-heden

Psychodrama groepstherapie

@Het Huis (innovatieve GGZ)

2022-heden 

I Am We Are

Workshops voor jongeren óp school

2022-heden

//

ERVARINGEN

Tijdens mijn opleiding aan de Academie ben ik in 2018 meteen begonnen met het opbouwen van mijn eigen praktijk. Vanaf sinds 2020 is mijn praktijk Yara // Coacht officieel gestart. Vanaf 2021 ben ik met mijn praktijk verbonden aan Gezond Haarlem & Kindercentrum Haarlem, een samenwerkingsverband van professionals binnen de complementaire zorg. 

In de zomer van 2022 ben ik afgestudeerd bij het internationale Interplay Institute aan de opleiding 'Psychodrama for Children' en werk ik sindsdien als Psychodrama Therapeut bij o.a. Het Huis in Haarlem. Deze opleiding past perfect bij mij als integratieve coach én in deze tijd. Ik gebruik de effectiviteit van het symbolisch & systemisch spel bij kinderen en gezinnen in groepstherapie en individuele sessies. Een krachtige én verrijkende spelmethode om cliënten verder te helpen in hun proces! In de zomer van 2022 studeer ik af. 

In 2022 ben ik als studieadviseur én praktijktrainer aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie verbonden geweest.

Achtergrond

Ik ben als twintiger afgestudeerd als Sociaal Agoog. Het beïnvloeden van veranderingsprocessen bij mensen heb ik daar al leren kennen en ontwikkeld. Na mijn studie heb ik jarenlang met veel enthousiasme en gedrevenheid gewerkt als Marketeer & Campagneleider in de theatersector, Het Nationale Theater als laatste opdrachtgever. Jeugd & familietheater was mijn expertise. In deze veelzijdige sector en hectische functie kon ik naast mijn liefde voor theater ook mijn kwaliteiten als verbinder goed benutten. Tot het moment waarbij ik voelde dat ik het diepgaande contact met anderen miste. Ik ben vanuit dit verlangen mijn studie aan de Academie voor Psychotherapie gestart.

Meer informatie
Experience: Over mij
bottom of page