Holding Plant
 
Kinderen met capes

KINDER COACHING

je kind weet het - kan het - doet het

Een kind is niet zomaar ongehoorzaam, verlegen, brutaal, faalangst, agressief of timide. Bewust of onbewust laat je kind met zijn of haar gedrag jou iets zien. Ik geloof als Integratieve (Kinder-)Coach in zelfheling; ontwikkeling, verbetering en groei vanuit je eigen bronnen. Ik help jouw kind zichzelf te helpen. Want je kind weet het, kan het en doet het namelijk al. En het kent zichzelf beter dan wij volwassenen vaak denken.

//

De wetenschap dat je kind begrijpt wat het probleem is, is gestoeld op het innerlijk vermogen tot heling en groei waar ieder mens over beschikt. Ik begeleid jouw kind in dit proces naar geluk en balans die bij jouw kind past. Je kind leert en ontwikkelt in deze positieve verandering nieuwe vaardigheden, emoties reguleren en optie in te zetten naar een oplossing.

//

Het gedrag van een kind is een uiting van vaak een hele andere vraag. Er kan een angst of trauma zitten waar jij je als ouder nog niet bewust van bent. Vaak wordt het kind op het gedrag afgerekend en wordt het probleem alleen maar erger. Maar achter dit gedrag ligt de 'klacht' waar het eigenlijk echt om gaat. Als je kind hierin niet gehoord wordt dan kan dat heel eenzaam en ellendig voelen.

Stenen van Betekenis

GEZINS COACHING

voor aandacht - harmonie - balans

Verlang je naar meer rust, aandacht of harmonie in je gezin? Heb je het gevoel dat je in gejaagd en in stress de dagen doorrent? Dat je het gevoel hebt dat je de grip verliest? Gun jij jezelf en je gezin een fijnere balans en meer geluk?

In een paar sessie ondersteun ik jou in jouw eigen oplossingen en mogelijkheden om dit zelf te veranderen. Ik help jou namelijk meer balans in jezelf om weer voluit te kunnen genieten van je gezin!

Hou van jezelf

VOLWASSENEN COACHING

voor grip - aandacht - bewustwording

Gun jij jezelf meer aandacht en vertrouwen? Wil je in meer liefde en aandacht voor jezelf leven? Het gevoel hebben dat je in je kracht staat en alle kwaliteiten benut die je in je hebt?


In mijn  praktijk voor ‘Integratieve Coaching’ ga ik in een sfeer van vertrouwen samen met jouw al deze kwaliteiten ontdekken, waarmee je zelf in aandacht de weg kunt vinden naar je eigen geluk.

All change is selfchange!