IMG_8454_edited.jpg

ABOUT ME

Ik wil zinvol leven én betekenisvol zijn voor een ander.

All Change Is Self Change

Ik ben Yara. Integratief Coach (therapeut) met een eigen praktijk, verbonden aan Gezond Haarlem & Kindercentrum Haarlem. Ik ben moeder van zoon Kai (11) en dochter Feda (7). Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in een van de gezelligste en mooiste straatjes in het oude centrum van Haarlem. Thuis in het huis waarin ik ooit zelf opgroeide. Naast het runnen van mijn praktijk vind ik mijn passie voor beweging, plezier en verdieping terug in yoga & pilates, surfen & suppen, lezen, koken, festivals, theater en muziek.

//

Verandering en groei

In de fase voorafgaand aan mijn eigen veranderingsproces durfde ik mezelf uiteindelijk weer kritische vragen te stellen als; wat drijft mij nu echt? Wat verlang ik nog meer in mijn leven? Waar word ik écht gelukkig van? Benut ik nu wel al mijn kwaliteiten? Geeft mijn functie mij nog wel energie? Kan ik mijzelf op dit moment volgende ontwikkelen? Het antwoord was vooral 'nee'.

Ik heb vanaf dat moment gekozen voor verandering. Ondanks? Nee dankzij alles wat ik aan ervaringen meedraag en wist én nog wilde leren en ontdekken; nieuwsgierig blijven!

//

Zinvol en bewust leven


Ik verlangde om zinvoller te leven, in mijn privéleven maar ook in mijn werk. Betekenisvol en waardevol mogen zijn voor anderen. De moed om zelf bewust te kiezen voor een nieuw vak ontplooide zich organisch. Ik maakte enthousiast de keuze voor een vak dat mij heel natuurlijk past. Met gedrevenheid en in aandacht wil ik kinderen, gezinnen en volwassenen weer helpen groeien. Ze laten ervaren hoe het voelt als ze alle delen in zich zelf en hun kwaliteiten in kunnen zetten voor het verrijken van hun eigen geluk.

//


Achtergrond

Ik ben als twintiger afgestudeerd als Sociaal Agoog. Het beïnvloeden van veranderingsprocessen bij mensen heb ik daar al leren kennen en ontwikkeld. Na mijn studie heb ik jarenlang met veel enthousiasme en gedrevenheid gewerkt als Marketeer & Campagneleider in de theatersector. Met jeugd & familietheater als expertise. In deze veelzijdige en hectische sector en functie kon ik naast mijn liefde voor theater ook mijn kwaliteiten als verbinder goed benutten. Tot. het moment waarbij ik voelde dat ik het diepgaande contact met anderen miste. Ik ben vanuit dit verlangen mijn studie aan de Academie voor Psychotherapie gestart.

//

Ik coach in het Nederlands én Engels.

Meer informatie