top of page

Good To Know

 

 

Ik coach ook in het Engels.

In mijn werk als Integratieve Coach, Psychosociaal Therapeut en Kundalini Facilitator ben ik gericht op verandering vanuit de behoefte van de cliënt in zijn/haar hulpvraag en vanuit een verlangen of intentie. Ik werk vanuit diverse modellen en met verschillende methodieken om het zelfhelende vermogen van cliënten te versterken en daarmee grip op verandering intrinsiek te bekrachtigen.

Intake & Overeenkomst

Gezinnen

Voorafgaand aan een traject in mijn praktijk maken we altijd eerst een afspraak voor een kennismakingssessie samen met je kind of apart. Deze sessie is bedoeld om kennis te maken en de hulpvraag helder te krijgen. Het belangrijkste van deze eerste ontmoeting is de 'klik' en het veilige gevoel bij mij als professional en begeleider met jou en je kind(eren). Uiteraard is deze kennismaking vrijblijvend van verdere afspraken maar ik vraag daar wel een reguliere vergoeding voor. Soms zal ik een doorverwijzing geven aan jullie als ouders als ik met jou kind verder ga werken. Als jullie na deze intake graag verdere afspraken willen inplannen, dan ontvang je een Behandelovereenkomst en een Anamnese vragenlijst per mail. Beide documenten ontvang ik getekend retour uiterlijk 2 dagen voor de eerstvolgende sessie. ​

Volwassenen

Na het eerste contact nodig ik je uit voor een eerste intake gesprek. Tijdens dit intakegesprek stemmen we samen af of het klikt en mijn vorm van coachen bij jou behoefte aansluit en past. We stellen vervolgens samen een passende hulpvraag vast én bespreken wanneer het traject voor jou geslaagd is.​​ Samen maken we afspraken over jouw wens in frequentie van sessies en passen dit zo nodig aan gedurende het traject. 

Tarieven

Intake of kennismaking (vrijblijvend voor vervolg) 

Tarief 75,- euro per uur

Online € 65,- euro per 45 minuten

Duur 45-60 min. per intake ​

Kinder & Tiener Coach sessie

Tarief 85,- euro per uur

Duur 60 min. per sessie

Schoolgesprek & observatie

Tarief € 85,- euro per uur 

Duur 45-60 min. per schoolvisitatie

Ouder & Relatie Coach sessie

Tarief praktijk € 95,- euro per uur

Duur 60-75 min. per sessie 

Volwassenen Coach & Therapie sessies

Tarief praktijk € 85,- euro per uur

Online € 75,- euro per uur

Duur 60-75 min. per sessie 

Kundalini Faciliteit

Kundalini Activatie & Traject van 5 sessies: € 695,-* (duur 1,5 tot 2 uur per sessie)

Activatie sessie los: € 190,-* (duur 2 tot 3 uur)

Kundalini sessie los: € 95,-* per uur. (duur 1,5 tot 2 uur)

* betaling van het traject in termijnen is mogelijk. 

Yara // Coacht vrijgesteld van btw.

//

Handig om te weten!
 

 • Yara // Coacht is geregistreerd bij beroepsvereniging en belangenorganisatie CAT: 'Collectief Alternatieve Therapeuten' en aangesloten bij de geschillencommissie BAT - https://catvergoedbaar.nl/  

 • Yara // Coacht is opgenomen in het register van Vektis met toegekende een AGB- Algemeen Gegevens Beheer - waarmee ik o.a. een vergoeding voor Persoons Gebonden Budget (PGB) met CJG en mijn cliënt kan realiseren. www.vektis.nl

 1. AGB praktijk: 90093325

 2. AGB zorgverlener: 90117126

 3. AGB voor PGB: 41788339

 • Als Psychosociaal Therapeut (code: 9037) en Integratieve Coach (code: 24505) worden mijn coachingstrajecten deels vergoed door een aantal verzekeraar. Vraag altijd zelf even na bij jouw zorgverzekeraar wat je  mogelijke vergoeding is. Je moet voor het laten vergoeden van mijn sessies zelf de declaratie in dienen bij jouw zorgverzekeraar. 
   

 • Naast CAT Vergoedingen (BO nr.: 109362023-09-14) uit de aanvullende verzekering kun je vanuit een basisverzekering een ‘coulance’ worden ingediend. Vergoedingen vallen dan onder ‘kortdurende psychosociale hulp of alternatieve geneeswijze’.

 • In 2024 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij: Menzis, PMA, Anderzorg. ​CZ, Ohra, CZdirect, De Friesland, Nationale Nederlanden Zorg, Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF. Psychosociale zorg voor kinderen tot 18 jaar wordt per 01-01-22 niet meer vergoed als alternatieve geneeswijze. Menzis, PMA en Anderzorg: € 40 per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

  Vraag altijd zelf even na bij jouw zorgverzekeraar wat jouw mogelijke vergoeding is. Je moet voor het laten vergoeden van mijn sessies zelf de declaratie indienen bij jouw zorgverzekeraar. 

 • Yara // Coacht draagt het EIA-keurmerk uit als Europees gecertificeerde coach. www.nobco.nl​​
  ​​

 • Yara // Coacht - werkt met een Behandelovereenkomst en Anamnese, deze ontvang je per e-mail en neem je ondertekend mee naar het intakegesprek. Zonder dit document kan het coach traject niet worden gestart.​​

​​

 • Om een kind te kunnen begeleiden is er schriftelijke toestemming van beide gezaghebbende ouders/verzorgers nodig d.m.v. getekend behandelovereenkomst. Dit geldt ook in geval van scheiding. 

 • ​Yara // Coacht is aangesloten bij intervisie en supervisie bijeenkomsten ter verbetering, verdieping en verbreding van haar beroepsbeoefening. 

 

 • Yara // Coacht is per mail of telefonisch bereikbaar voor een afspraak. Doorgaans reageer ik binnen 48 uur op je vraag of aanmelding.

​​​

 • Na afloop van een sessie kun je betalen via iDeal of via internetbankieren overmaken. Je ontvangt de factuur voor eventuele declaratie via e-mail.

​​

 • Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per mail te worden afgezegd. Bij verhindering binnen 24 uur voor de afspraak wordt het volledige consult in rekening gebracht.​​​​​​
   

 • Hier vind je de Privacyverklaring van Yara // Coacht. 
   

 • Yara // Coacht is aangesloten bij een klachtenfunctionaris en een geschilleninstantie van ZZP Nederland. Hiermee voldoet Yara // Coacht aan de eisen die worden gesteld door de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg; WKKGZ
   

 • CONTRA INDICATIE. Voor acute psychiatrische problemen, verslavingsproblematiek, crisissituaties en vechtscheidingen is mijn praktijk niet geschikt.

 • BTW- NL003411317B78 - Yara // Coacht is vrijgesteld van btw
   

 • KVK: 80214746

Integratieve coaching
bottom of page