top of page
  • Foto van schrijverYara // Coacht

🍋 Het leven wil vooruit. Ondanks en dankzij. Niet de oplossing verlangen maar een nieuwe beweging leren maken -

Staan. 

In jezelf. 

Met jezelf. 

In al je delen. 

Zijn. 

Vooruit. 

Vanuit het midden.

Aankijken en blijven.

Golven stromen.

Leren bewegen.

Elke keer weer terug naar je kern. 

Kwetsbare energie.

In vertrouwen. 

Blijven spelen. 

Nieuwsgierig dansen.

In vrijheid.🌊 Ik schreef dit na mijn eerste familieopstellingsdag bij het Bert Hellinger Instituut Nederland. Gister bij het Vitalogen event van de De Atleetfabriek nam ik mijn notitieboekje mee. Ik vond deze woorden daarin terug. Wat een lekkere middag met inspirerende mensen. Vol energie start ik mijn dag vandaag. Met de kernwaarden weer in beweging dichtbij. 


🪷 Dank Fleur Mulders en Tirtsa Senf voor jullie energieke ‘holding space’ waarin er zo open gedeeld en gelachen kon worden. En genoten Sandra Klijn en Sanne Iwema van jullie wijsheid en kennis.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page